Vakuutusyhtiöiden hyväksymä hinauspalvelu

Virrat - Ruovesi - Keuruu - Mänttä-Vilppula

Soita 0500 362 298

kuva Saarimäen kolarikorjaamo Autoklinikka peltikorjaukset

Autoklinikka jatkaa Saarimäen kolarikorjaamon 60-vuotista perinnettä

Saarimäen kolarikorjaamo on siirtynyt osaksi Autoklinikan-verkostoa. Palveluvalikoima on pysynyt ennallaan. Eli saat meiltä tuttuun tapaan autosi pelti- ja kolarikorjaukset paikallisesti ja ammattitaidolla.

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Korjausprosessimme alkaa vahinkotarkastuksella. Tämä vie aikaa noin vartin. Tarkastuksessa tutkimme autosi vaurion laajuuden ja selvitämme mitä pitää korjata. Toimitamme myös tarvittavat laskelmat ja tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus ei sido sinua mihinkään ja se on aina ilmainen.

Voit tulla meille vahinkotarkastukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan ennakkoon verkossa. Voit myös hoitaa vahinkotarkastuksen lähettämällä meille kuvat autosi vauriosta. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun olemme arvioineet vauriot. Ota yhteyttä: www.autoklinikka.fi/valitse-palvelu/

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Tarjoamme palvelua kaikille autoilijoille, auton merkistä ja mallista riippumatta. Meillä hoituvat ammattitaidolla peltivauriot, kiveniskemän korjaukset, tuulilasin vaihdot, lommojen oikaisu sekä maalipinnan uusiminen. Työskentelemme aina valmistajien ohjeiden mukaan, joten autosi alkuperäinen takuu säilyy aina. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani ja hoidamme heidän kanssaan myös kaikki paperiasiat kuntoon.

Lämpimästi tervetuloa!

Autoklinikka Virrat / Saarimäen kolarikorjaamo
Kiertotie 5
34800 Virrat
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
020 7737 553
arkisin 08:00-16:00